PROJECTMANAGEMENT

De projectmanagers van BEACON helpen u bij het in goede banen leiden van alle fases van het innovatieproces. Wij nemen de dagelijkse leiding, bewaken de scope en zorgen voor de juiste focus. Onze ervaren projectmanagers halen het beste uit het team en uit uw organisatie. 

BETROUWBARE PARTNER

BEACON is een betrouwbare partner in het samen realiseren van succesvolle innovaties. Met veel van onze klanten werken wij al vele jaren met plezier samen. Onze projectmanagers zijn behalve deskundig, ook zeer gedreven en loyaal. Zij committeren zich aan uw resultaat. We vatten het als een compliment op dat organisaties regelmatig vergeten dat we extern zijn. We bijten ons vast in uw project tot de eindstreep is gehaald. We benutten het potentieel van uw organisatie en brengen de kennis en ervaring van het hele BEACON team met ons mee.

DAGELIJKS PROJECTMANAGEMENT

De BEACON projectmanagers zorgen voor een overall planning die stakeholders overzicht biedt. Dit traject verdelen we in korte sprints met tastbare doelen. Gedurende het hele project bereiden we de stappen voor, managen de risico’s, bewaken het budget en houden overzicht. Daarbij maken we flexibel gebruik van methodes als Stage Gate, Agile, Scrum en Lean Startup. Met regelmatige, korte meetings bewaken we de voortgang. Alle teamleden weten precies wat ze moeten doen om gezamenlijk het korte termijndoel te behalen. Deze aanpak zorgt voor focus en versnelling en werkt zeer motiverend. Als opdrachtgever krijgt u heldere informatie en concrete tussenresultaten, zodat u steeds de koers kunt checken en waar nodig kunt bijsturen. Zo houdt u grip en overzicht.

ERVARING MET PRODUCTONTWIKKELING

Alle BEACON projectmanagers zijn inhoudelijk zeer ervaren en deskundig. Zowel op het gebied van projectmanagement als op technisch vlak. We weten wat er komt kijken bij ontwerpen, testen, ontwikkelen en produceren van nieuwe producten. Daardoor vormen we een brug tussen alle disciplines en zijn we geloofwaardig voor alle partijen. Wij smeden een sterk projectteam met een gedeelde visie, waarin de verschillende disciplines elkaars belangen en zorgen begrijpen. We creëren focus, waarbij ieder teamlid actief bijdraagt vanuit zijn of haar eigen kracht en ervaring.

Terug naar overzicht