INNOVATIEsupport

BEACON biedt hands-on innovatiesupport. Soms komt u voor een onverwachte uitdaging te staan. U zoekt specialistische kennis, een frisse blik, een onafhankelijk oordeel of praktische hulp om uw project de goede kant op te sturen. Wij zetten graag onze kennis en ervaring in om te zorgen dat u grip heeft op het innovatieproces, in alle fases.

Expertise op maat >>
Specifieke expertise voor uw innovatie

De innovatiecoach >>
De innovatiecoach helpt bij persoonlijke groei

Procesontwerp innovatie >>
Uw innovatieproces inrichten en optimaliseren

anchor

EXPERTISE OP MAAT

Specifieke expertise voor uw innovatie

Wij bieden u graag expertise op maat, toegesneden op uw specifieke situatie. Bijvoorbeeld op het gebied van:

  • waardebepaling  (de potentie van uw innovatie bepalen)
  • patentbegeleiding (patentaanvragen en licentiemogelijkheden)
  • business partnership (begeleiding bij het vinden van de juiste businesspartner)
  • supplier search (begeleiding bij het selecteren van de beste leveranciers)

anchor

De innovatiecoach

De innovatiecoach helpt bij persoonlijke groei

De rol als innovator in een bedrijf is geweldig maar kan ook uitdagend zijn. Het is niet altijd makkelijk om mensen mee te krijgen. Soms in het dan prettig om een coach te hebben.

De innovatiecoaches van BEACON hebben praktijkervaring opgedaan met het organiseren van heel diverse innovaties voor bedrijven van groot tot klein. Deze ervaring delen we graag. 

De innovatiecoach werkt één-op-één met u op basis van tevoren afgesproken doelen. Daarbij staat centraal het zelf leren en ervaring opdoen met innovatie. Daarom is coaching dé manier om zelf aan het roer te blijven en groei te realiseren.

Aanpak: aan de start van een coaching traject inventariseren we de doelstellingen en behoeftes die u heeft op het gebied van innovatie. Onze coaches hebben de beschikking over tools die zich inmiddels in de praktijk bewezen hebben en die u direct kunt toepassen.

 

 

anchor

PROCESONTWERP INNOVATIE

Uw innovatieproces inrichten en optimaliseren

Op basis van onze jarenlange ervaring met het managen van innovatietrajecten adviseren wij u graag hoe u uw front-end innovatie en/of ontwikkelproces kunt inrichten en optimaliseren.

 

Terug naar overzicht