Organiseren van productinnovatie is de focus van BEACON. Wij helpen u om van een marktkans een succesvol product te maken. Wij zijn gespecialiseerd in complexe ontwikkelingen en hebben kennis van techniek, marketing en productie. Graag zetten wij die kennis in om te zorgen dat uw innovatie ook daadwerkelijk leidt tot nieuwe omzet.

Wat we doen

PROJECTMANAGEMENT van productinnovatie

Samen succesvol innovaties realiseren. BEACON projectmanagement helpt u bij het in goede banen leiden van alle fases van het innovatieproces. Wij nemen de dagelijkse leiding, bewaken de scope en zorgen voor de juiste focus. Onze ervaren projectmanagers halen het beste uit het team en uw organisatie. Als interim projectmanager midden in uw organisatie, als adviseur aan de zijlijn of als expert met specifieke kennis.

Projectmanagement >>
Innoveren met vaart en vertrouwen

Innovatie versnellen >>
Uw innovaties sneller in de markt introduceren

Risicoanalyse >>
Problemen vóór zijn

Lees meer

Innovatiedefinitie

Kansen voor de toekomst van uw business samen ontdekken en vormgeven. De BEACON projectmanagers helpen u op gestructureerde wijze nieuwe gebieden in kaart te brengen en slimme, gefundeerde keuzes te maken en te vertalen in heldere business proposities. Dit doen wij door het samenbrengen van verschillende disciplines uit uw organisatie.  

Roadmapping >>
Kijk vooruit en bouw een toekomstbestendig productportfolio

Propositie-ontwikkeling >>
Van idee naar krachtige business propositie

Project kick-off >>
Een vliegende start voor uw projectteam

Lees meer

INNOVATIEsupport

BEACON biedt hands-on innovatiesupport. Soms komt u voor een onverwachte uitdaging te staan. U zoekt specialistische kennis, een frisse blik, een onafhankelijk oordeel of praktische hulp om uw project de goede kant op te sturen. Wij zetten graag onze kennis en ervaring in om te zorgen dat u grip heeft op het innovatieproces, in alle fases.

Expertise op maat >>
Specifieke expertise voor uw innovatie

De innovatiecoach >>
De innovatiecoach helpt bij persoonlijke groei

Procesontwerp innovatie >>
Uw innovatieproces inrichten en optimaliseren

Lees meer