Projectmanagement van productinnovatie is de focus van BEACON. Wij helpen u om van een marktkans een succesvol product te maken. Wij zijn gespecialiseerd in complexe ontwikkelingen van fysieke producten en hebben kennis van techniek, marketing en productie. Graag zetten wij die kennisĀ in om te zorgen dat uw innovatie ook daadwerkelijk leidt tot nieuwe omzet. Dit doen we als projectmanager midden in uw organisatie of als adviseur aan de zijlijn.

Wat we doen: Projectmanagement van productinnovatie

PROJECTMANAGEMENT

De projectmanagers van BEACON helpen u bij het in goede banen leiden van alle fases van het innovatieproces. Wij nemen de dagelijkse leiding, bewaken de scope en zorgen voor de juiste focus. Onze ervaren projectmanagers halen het beste uit het team en uit uw organisatie. 

Lees meer

support

BEACON biedt hands-on innovatiesupport. Soms komt u voor een onverwachte uitdaging te staan. U zoekt specialistische kennis, een frisse blik, een onafhankelijk oordeel of praktische hulp om uw project de goede kant op te sturen. Wij zetten graag onze kennis en ervaring in om te zorgen dat u grip heeft op het innovatieproces, in alle fases.

Lees meer