Een goed idee is van onschatbare waarde. Maar hoe verdient u daar geld mee? Hoe komt u van een goed idee naar een product dat van de band rolt en uitstekende business oplevert? Dat proces, het succesvol leiden van innovatietrajecten, daarin is BEACON gespecialiseerd.

Onze visie

SNELLER INNOVEREN

Hoe sneller uw innovatie op de markt is, hoe groter de kans op succes en hoe hoger uw 'return on innovation'. Dat is niet altijd eenvoudig, want technologieontwikkeling is onvoorspelbaar en daarmee lastig te plannen. Jarenlange ervaring met innovatieprocessen heeft ons geleerd welke factoren vertragen en versnellen. En welke keuzes cruciaal zijn voor snelle innovatie. De BEACON projectmanagers helpen u om veel tijd te winnen door optimaal gebruik te maken van een scherpe focus, een gemotiveerd team en het werken met sprints.

Lees meer

INNOVEREN MET VERTROUWEN

Innovatietrajecten brengen behalve vernieuwing en nieuwe omzet, ook risico's en onzekerheden met zich mee. Productinnovatie is vaak een intensief proces met veel betrokken partijen en lastige beslissingen. Vertraging, of erger: het doel missen, ligt op de loer. Dit legt druk op de organisatie en op uw werkzaamheden als manager. De BEACON projectmanagers zorgen voor een goede samenwerking, voor voortgang, structuur en overzicht, waardoor u in elke fase grip heeft op het traject. Zodat u met vertrouwen kunt innoveren.

Lees meer

innovatieteams laten vliegen

Bij innovaties zijn vaak verschillende afdelingen betrokken. Een innovatieteam is meestal een gemĂȘleerde groep, zowel qua expertises als qua karakters. Technici, marketeers, juristen en mensen van productie werken daarbij samen. De samenwerking in zulke teams gaat niet altijd vanzelf goed. Tegenstrijdige belangen, andere targets en verschillen in cultuur in een team vragen om krachtig leiderschap. De projectmanagers van BEACON zijn hier juist in gespecialiseerd en zorgen dat deze teams gaan vliegen.

Lees meer