Tom Stefels

Partner

Gedurende zijn jarenlange werk in diverse industrieën leerde Tom dat het succes van een product- of service-innovatie in hoge mate afhangt van de wijze waarop je de ontwikkeling van idee tot winstgevend product managet.

Innovatiemanagement is specialistisch werk en Tom merkte dat hier in de markt behoefte aan was. Daarom besloot hij samen met Quintijn, BEACON op te richten. Hiermee levert hij sindsdien de noodzakelijke specialisten, methodes en de bijbehorende services aan toonaangevende industrieën.

Binnen het BEACONteam is het de specialiteit van Tom om die cruciale vragen te stellen die je in staat stellen om op volle snelheid aan de slag te gaan: "First think, then run."

"THINK FIRst, then run!"

Kracht van Tom

Tom heeft de gave om altijd de juiste vraag op het juiste moment te stellen. Soms tot ongemakkelijk aan toe, maar dat maakt hem wel de beste in wat hij doet. Mede daardoor doorgrondt hij situaties snel en komt gelijk tot de kern van de zaak: waar de pijn zit, waar je naartoe moet en op welke manier.

Tom is professioneel en straalt op authentieke wijze gezag uit. In gesprekken treft hij de juiste toon, hij is een echte natuurlijke netwerker. Hij heeft bovendien een enorme organisatiesensitiviteit en voelt direct aan wat de andere partij nodig heeft. Hij ziet overal kansen, maar kan ook goed zaken parkeren die er niet toe doen.

Tom's Ervaring

Met een achtergrond in industrieel ontwerpen en elektronica heeft Tom diverse managementposities bekleed. Hiermee heeft hij zijn interesse voor innovatie kunnen combineren met zijn scherpe blik op organisaties.

Sinds 2004 heeft hij met BEACON een team van professionals opgebouwd. Met BEACON levert hij diensten die variëren van innovatiedefinitie tot en met het hands-on projectmanagement van complexe innovaties.

 

Tom werkte o.a. voor:

 

Bekijk het team