Eveline Verbunt

Projectmanager

Eveline heeft een passie voor het creëren van nieuwe initiatieven en voor het oplossen van problemen door anders te denken. Ze geniet ervan als ze mensen in beweging kan brengen en vanuit verschillende disciplines samen een gemeenschappelijk doel kan realiseren. "Ik geloof erin dat je juist door samen te werken met mensen die net even anders zijn dan jijzelf innovatie een enorme boost kunt geven."

"Alleen maken we kleine stapjes, samen hele sprongen"

Kracht van Eveline

Eveline is in staat om met haar energie, creativiteit en doorzettingsvermogen van niets iets te maken. Ze heeft een sterk conceptueel denkvermogen, en is daarbij scherp op kwaliteit en inhoud. “Een nieuwe propositie is pas echt interessant als het een toegevoegde waarde heeft voor de klant, realiseerbaar is én er een meerwaarde mee gecreëerd kan worden voor de organisatie!”

Zij benut de 'power of the people' om mensen samen iets nieuws te laten creëren. Kunde en creativiteit van mensen worden benut om organisaties extra slagkracht te geven. Ze faciliteert, verbindt en prikkelt mensen net dat stapje extra te doen en een slag dieper te denken.

Zijnde een echte ondernemer, signaleert Eveline snel kansen in de markt en weet zij deze te benutten om een meerwaarde te creëren. Haar belangrijkste krachten liggen op het gebied van strategiebepaling, probleemanalyse, consumentenonderzoek, idee-generatie, crowdsourcing, co-creatie, faciliteren van workshops, teambuilding en coaching.

EVELINE'S ERVARING

Eveline heeft een bedrijfskundige achtergrond met een focus op strategie, organisatie en innovatie. Het tot leven brengen en daadwerkelijk realiseren van goede ideeën fascineert en motiveert haar.

Eveline stond aan de wieg van het succesvolle crowdsourcing-platform Battle of Concepts. Hier was ze verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van het productportfolio en het opzetten en begeleiden van tientallen crowdsourcing-projecten. Tijdens deze periode heeft ze haar kracht ontwikkeld om samen met anderen van niets iets te kunnen maken.

Binnen BEACON is Eveline verantwoordelijk voor onze front-end innovatieprogramma’s, zoals het definiëren van de innovatiebehoefte, roadmapping en propositie-ontwikkeling.

Naast haar werk bij BEACON is zij ook nog zelfstandig ondernemer met haar trainings- en adviesbureau op het gebied van crowdsourcing & co-creatie: Crowd Innovation.

 

Eveline werkte o.a. voor:

Bekijk het team