Christel van Dijk

Projectmanager

Christel geniet als ze aan de wieg staat van een nieuw product en als ze projectteams optimaal kan laten presteren. Haar grootste drijfveer is een goed resultaat neerzetten samen met haar team.

Ze is zeer breed georiënteerd en ziet in een nieuw project al snel de grote lijn.  Met haar scherpe, analytische blik is ze in staat helder overzicht te creëren. Ze maakt op natuurlijke wijze de vertaalslag tussen verschillende disciplines. Vervolgens brengt ze structuur en overzicht.

Bij alles wat ze doet houdt Christel de belangrijkste uitgangspunten in haar achterhoofd: zit de eindgebruiker erop te wachten en wat brengt deze innovatie de organisatie?

"innovatie draait niet om nieuwe ideeën, maar om ideeën te realiseren"

Kracht van Christel

Met Christel’s praktische aanpak en scherpe analyses brengt ze overzicht en structuur in haar projecten. Ze is er in het bijzonder sterk in om verschillende opties op een rij te zetten en de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen.

De mensen om haar heen typeren Christel soms als pitbull. "Als het eenmaal duidelijk is welke richting we op moeten, dan geef ik vol gas. Ik ben pragmatisch, actiegericht en geef niet op voordat het gelukt is!"

Overigens blijft ze tijdens het 'doen' ook goed nadenken en komt regelmatig met goede, slimme oplossingen. Ook anderen krijgen van haar natuurlijk de ruimte om hun visies te delen.

Christel's Ervaring

Christel heeft affiniteit met veel onderdelen van innovatieprojecten, van technische specificaties en productimplementatie tot gedetailleerde data-analyse en marketing.

Met haar achtergrond als industrieel ontwerper is Christel in 2009 gestart bij BEACON. Sindsdien heeft ze al veel projecten onder haar hoede gehad en vervult ze op natuurlijke wijze een rol als link tussen R&D, techniek en marketing. Ze deed opdrachten bij zowel MKB als multinationals en is ervaren in het aansturen van internationale teams en het omgaan met veel verschillende stakeholders. Christel weet als geen ander alle ballen in een project hoog te houden.

 

Christel werkte o.a. voor:

​​

 

Bekijk het team