Al onze projectmanagers hebben veel ervaring in het leiden van productinnovatietrajecten. We snappen wat er komt kijken bij het ontwerpen, testen, ontwikkelen en produceren van nieuwe producten en weten complexe trajecten in goede banen te leiden. Daarnaast zijn wij bevlogen om sterke teams te bouwen. Met gevoel voor belangen en verhoudingen in de organisatie, werken we soepel samen met verschillende disciplines. We halen het onderste uit de kan voor het succes van uw project.

ook werken in innovatie?

BEACON is altijd op zoek naar enthousiaste en getalenteerde projectmanagers. Je wordt deel van een hecht team van gezellige collega’s met passie voor het ontwikkelen van mooie producten. De opdrachten die je krijgt zijn afwisselend en uitdagend, bij zowel internationaal opererende bedrijven als startups en MKB-bedrijven. 

Heb jij meer dan drie jaar ervaring met het organiseren en leiden van innovatie- en productontwikkelingsprojecten? Heb je een academische achtergrond, kun je abstract en strategisch denken en bovendien je handen uit de mouwen steken?

lees meer