ATAG BENELUX

Atag Benelux ontwikkelt kooktoestellen voor het premium- en middensegment en is overgenomen door Hisense International, wereldwijd marktleider in TV’s. Waar het bedrijf zich voorheen op de Benelux en Europa richtte, is het in de afgelopen jaren gestart met een transitie om steeds meer wereldwijd te opereren. Deze ontwikkeling brengt een nieuwe bedrijfsfilosofie met zich mee. Toen Atag Benelux voor een productinnovatie een projectmanager zocht, werd via BEACON een onafhankelijke projectleider met veel internationale ervaring ingeschakeld.

ROL BEACON

BEACON leverde een projectmanager voor het aansturen van een innovatieproject.

RESULTAAT

Het project heeft onder leiding van de BEACON projectmanager een belangrijke milestone bereikt. De financiën zijn rond, het marktonderzoek klopt, de productomschrijving en alle features kloppen.

ATAG BENELUX OVER BEACON

“De projectmanager van BEACON ging voortvarend te werk door in het proces te duiken, heldere verwachtingen binnen het project te creëren en mensen op hun verantwoordelijkheid te wijzen. Zij werkte heel efficiënt, door goed te delegeren, de juiste mensen aan tafel te zetten, besluiten te organiseren en afstand te houden van teveel inhoudelijke details. Daarbij heeft ze een scherp gevoel voor de bedrijfsomgeving en stakeholdermanagement: wie moet ik overtuigen, wie heeft invloed, waar moet ik beslissingen halen? Dat we door mogen, is het ultieme bewijs van goed werk.”

Allard Froon, manager R&D bij Atag Benelux

 

Lees ook: Allard Froon over BEACON projectmanagement
“Het resultaat van het project is het ultieme bewijs van goed projectmanagement”

https://www.atagbenelux.com/nl/

Terug naar overzicht