BEACON sluit partnership met Verhaert Masters in Innovation

BEACON bundelt per oktober de krachten met Verhaert, een vooraanstaand innovatiebureau in de regio Antwerpen. We zullen onze klanten met deze partnership in de toekomst nog beter kunnen ondersteunen bij hun uitdagingen op het gebied van productinnovatie. Verhaert verwerft de aandelen van BEACON waarbij BEACON een zelfstandige organisatie blijft. Vanuit Utrecht blijven we ons voor onze klanten onverminderd inzetten voor projectmanagement van innovatie. Zoals u van ons gewend bent.

Waarom deze stap?
Samen met ons team hebben we BEACON met plezier uitgebouwd tot wat het nu is: een vooraanstaande partner in projectmanagement van innovatie. We zien dat het belang van het goed organiseren van innovatie in de markt alleen maar toeneemt. Daarom hadden wij als doelstelling om onze diensten en ons team in de komende jaren verder te laten groeien. Daarbij was de keuze om dat of op eigen kracht te doen, dan wel om aansluiting te zoeken bij een geloofwaardige, professionele speler. Wij zijn zeer blij met Verhaert als partner vanwege hun omvang en veelzijdige profiel. Zowel professioneel als persoonlijk hebben we een uitstekende klik met CEO Koen Verhaert. En onze diensten zijn zeer complementair. Voor BEACON betekent dit ook een kans om onze kennis en ons marktaandeel uit te breiden in een aantal branches waarin Verhaert actief is, zoals medical &health, space & security en mobility & infrastructure. We zien er met vertrouwen naar uit om samen met Verhaert onze diensten de komende jaren verder te laten groeien.

Over Verhaert
Sinds 1969 is Verhaert Masters in Innovation een pionier op het gebied van productinnovatie. Als toonaangevende innovatiegroep in integrale productontwikkeling helpt Verhaert bedrijven en ondernemers bij het ontwikkelen en uitvoeren van succesvolle innovatietrajecten. De groep telt ondertussen meer dan 200 medewerkers met kantoren in Kruibeke, Gentbrugge, Kortrijk, Nijvel, Aveiro en Noordwijk.
https://www.verhaert.com

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit bericht? Bel of mail ons even, wij lichten e.e.a. graag persoonlijk toe.

Terug naar overzicht